Wie zijn wij?

Onze eigen kinderen doen niets liever dan buiten spelen en van alles zelf ontdekken. Op deze manier leren ze spelenderwijs en ongedwongen. Ook andere kinderen komen graag bij ons op de boerderij spelen, naar de koeien en kalfjes kijken, het dagelijkse boerenwerk bekijken en om lekker buiten in het gras te spelen of hutten te bouwen.

Graag willen wij ook andere kinderen in contact brengen met het boeren- buitenleven. Als we zien hoe onze kinderen omgaan met de dieren en genieten van de vrijheid, de ruimte en de activiteiten op de boerderij zoals o.a. de maïsteelt, het maaien, schudden en inkuilen van gewassen, spelen in de vrije natuur, de eigen fantasie gebruiken met natuurlijke producten, bloemen plukken in het weiland en het bezoek van bijvoorbeeld een veearts, dan willen wij andere kinderen ook de kans geven daar deel van uit te kunnen maken.

Kinderopvang op de boerderij biedt ons en andere kinderen deze mogelijkheid.

Door het realiseren van een kinderopvang op de boerderij hebben wij tevens een uniek concept in Zuid-Limburg.

Onze kennis en praktijkervaringen halen wij uit ons reeds gevormd netwerk welke zich door heel Nederland bevindt. We zijn aangesloten bij de Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). Hierdoor zijn wij gewaarborgd van een goede kwaliteit en kunnen wij een veelzijdige en natuurlijke speel-, leer-, en leefomgeving aanbieden.

Wij zijn zeer gemotiveerd en enthousiast om kinderen bij ons een hele mooie, unieke en leerzame tijd te geven.

Wellicht past deze unieke vorm van kinderopvang bij uw gezin?
Neem dan contact op met ons voor verdere informatie!