Kinderopvang ut Buurke verzorgt het eten en drinken van de kinderen met uitzondering van de warme maaltijd. Op onze kinderopvang krijgen de kinderen een gezonde lunch en tussendoortjes welke klaar worden gemaakt door onze pedagogisch medewerkers.

Ook kan er in samenwerking met de kinderen eten worden klaargemaakt met voedingsmiddelen die uit de moestuin komen of voedingsmiddelen die door de dieren op de boerderij geproduceerd worden zoals eieren. De lunch zal bestaan uit verantwoorde en afwisselende voeding, zoals bruin brood, kaas en gevarieerde vleeswaren. Er worden geen zoete broodwaren gebruikt, uitgezonderd Limburgse stroop. Verder is er altijd vers fruit aanwezig. Dit alles laten wij diverse keren per week vers van de boer/bakker/zuivelfabriek aanleveren.

Indien uw kind speciale voeding nodig heeft in het geval van bijvoorbeeld koemelkallergie of lactose-intolerantie, dient u deze producten zelf mee te nemen. Deze zitten niet in de prijs.

Tevens zit de flesvoeding van de baby's niet in de prijs.
Deze moet zelf meegegeven worden.

De kinderen van de BSO krijgen zodra ze op de opvang arriveren wat te drinken en wat gezonds te eten. Bij bijzondere of speciale gebeurtenissen/dagen wordt er uiteraard ook een keer lekker gesnoept.

Ook zorgen wij voor luiers. Deze hoeft u dus niet mee te nemen. De kosten voor de luiers, voeding e.d. zit in de uurprijs inbegrepen.