Onze tarieven

Wanneer u uw kind heeft aangemeld bij Kinderopvang ut Buurke middels het digitale aanmeldformulier krijgt u indien het kind al geplaatst kan worden een plaatsingsovereenkomst toegestuurd. Met de overeenkomst kunt u de aanvraag bij de belastingdienst indienen. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur per mail. Rond de 24e van de maand schrijven wij via automatisch incasso het bedrag voor de komende maand af. Eventuele extra uren worden een maand achteraf in rekening gebracht. Indien er geen afschrijving kan plaatsvinden, worden er extra kosten in rekening gebracht.

De kosten bedragen € 10,22 per uur (tarief 2023; ieder jaar wordt de prijs geïndexeerd). Wij bieden een 51-weken contract op jaarbasis waarbij we enkel hele dagen aanbieden. Een hele dag opvang wordt berekend op 11 uren, te weten van 7.30 u tot 18.30 uur.

Hele dagen opvang voor kinderen geeft meer rust op de groep en voor de kinderen zelf. Door onze kleinschaligheid en de vastigheid op de groep bieden wij geen flexibele opvang.

De kosten zijn inclusief luiers, eten en drinken m.u.v. allergie, flesvoeding en de warme maaltijd.

Jaarlijks wordt de prijs aangepast, afhankelijk van indexering en de CAO kinderopvang.